Roqqit

MASTERCLASSES-ROQQIT

RoQQiT Digital

UPCOMING EVENTS

Creatives voor het juiste platform

De training Creatives voor het juiste platform is bedoelt voor social marketeers. Met de hoeveelheid Social Media kanalen en binnen deze kanalen weer de vele verschillende platformen wordt creatie van content belangrijker dan ooit. Hoe maak je de beste storie? Welke tips en tricks zijn goed om te weten voor Pinterest? Hoeveel formaten moet je eigenlijk hebben voor een volledige Social Strategie? Wij nemen je mee in deze wereld. Geven je tips en je krijgt een RoQQit cheatsheet zodat je altijd terug kan lezen.

Inhoud van de masterclass.

Welke Social Kanalen kan ik inzetten?
GIF, video, storie, AdCopy, wat?
Structuur geven content creatie

Creatives voor het juiste platform

Tijd voor een professionele basis

Gemiddeld zien onze klanten een prestatieverbetering (in termen van laadtijd van de pagina en reactietijd van de eerste pagina (TTFB) ) van zo’n 20% tot 200%, afhankelijk van de sitegrootte en de hoeveelheid traffic per dag.

Hoe drukker de site, hoe hoger de winst in snelheid. Vergeet niet dat als uw site niet onmiddellijk wordt geladen, uw bezoekers uw pagina waarschijnlijk na de eerste klik zullen verlaten!

Tijd voor een professionele basis

Google Ads basis training

De training Google Ads Adwords voor (online) marketeers en ondernemers die meer bezoekers willen krijgen op hun website door middel van advertenties in zoekmachines en op andere websites. In de training wordt de nadruk gelegd op het goed neerzetten van de basis. Sturen op de juiste doelstellingen.

Inhoud van de masterclass.

Wat kan ik met Google Ads
De voordelen van Google Ads
Structuur geven aan Google Ads
Aanmaken en instellen campagnes

Google Ads basis training