MBRCtheOcean

MBRC the Ocean

Plastic afval is een wereldwijd probleem. RoQQit is blij dat het MBRC the Ocean mag helpen met hun streven hier wat aan te doen. 
 
RoQQit helpt MBRC in 3 landen met het realiseren van de doelen. Dit zijn doelen op diverse vlakken. Omzet uiteraard zodat de stichting haar werk kan blijven voortzetten. Slim opgezette Google Ads campagnes waar gestuurd wordt op conversie doelen. Resultaat 66% lagere cost per order. 
 
Daar stopt het niet. MBRC heeft een belangrijk en sterk verhaal te vertellen. Topics die leven in de wereld en groeiende zijn. Sterke, relevante content is dan ook van belang om nu en straks zichtbaar te zijn voor nieuwe klanten. Een strategisch uitgewerkte content kalender zorgt ervoor dat MBRC de juist content produceert en distribueert via social en email. RoQQit stelt deze kalender op en zorgt voor juiste publicatie van de artikelen. Samen met een goed doordachte linkbuilding strategie gaat dit zorgen voor zichtbaarheid over alle kanalen. 
 
Maar we zijn verder gegaan. Funneloptimalisatie is belangrijk om grip te houden op de bezoeker. Middels Hotjar en Google Analytics analyses gemaakt en aanpassingen gedaan op de shop. Resultaat, 17% minder uitval in de shopfunnel. 

Neem contact op