Roqqit

Trapleuningspecialist.nl

RoQQit Digital

DE COMBINATIE VAN DEJUISTE STRATEGIE
EN GEWOON DOEN

Teus de trapleuningspecialist.nl heeft een webshop in stalen en houten op maat gemaakte trapleuningen. Teus biedt unieke leuninghouders aan en daar wil hij zich graag mee onderscheiden. RoQQit heeft Teus geholpen met diverse online vraagstukken.

Om te beginnen met de lancering van het vernieuwde platform. Omdat een leuning kiezen vrij complex is was het gebruik maken van een goede configurator belangrijk. Immers zijn er, zo hebben wij inmiddels geleerd, vele soorten trappen en dus ook leuningen. Een makkelijke interface met heldere communicatie is van groot belang wil men niet voortijdig afhaken. De migratie ging goed en bij lancering werd er 80% stijging van de conversie gemeten. Deels kwam dit ook doordat er een tweede platform wat Teus live had staan werd stopgezet. RoQQit heeft hier gezorgd voor een migratie- en redirectplan zodat kostbare URLs niet verloren zouden gaan.

Hierna begin het spel pas echt. Leuningen koopt men bijna op elke straathoek. Hoe kunnen we er dan toch voor zorgen dat ook Teus leuningen gaat verkopen. Google Ads was de eerste stap. Heldere en goed te sturen campagne structuur zorgt dagelijks voor relevante traffic. RoQQit waarborgt hier goed de CPC en de site metrics. Niet iedereen koopt uit de eerste click een leuning dus zorgvuldig opgezette remarketing campagnes moeten zorgen dat men later weer terugkeert bij Teus.

In samenspraak met de klant de beste responsive search ads gemaakt. Landingspagina’s geoptimaliseerd en de ruis voor de bezoeker weggehaald. Resultaat: Een huidige conversie van bijna 3% en het einde is zeker niet in zicht!

Uiteraard wordt er ook vol focus gelegd op het beter zichtbaar worden in Google. Contentplanning en productie op maandelijkse basis en optimalisatie van de huidige content en opschonen van backlink profiel. Resultaat, mooie top 3 resultaten op belangrijke termen voor de business van Trapleuningspecialist.nl.

Wil jij ook sparren over Google Ads of kijken naar je SEO strategie? Wij komen graag in contact.

Heb je nog vragen? Neem hieronder contact met ons op!