Tracking & Reporting

Maak data actionable. Google Analytics is een fantastisch tool waarmee je inzicht krijgt hoe je site presteert. Het vergt echter wel de nodige kennis om deze inzichten te krijgen en dit door te vertalen naar actiepunten om bijvoorbeeld de site verbeteren of online campagnes te optimaliseren

Zorg voor de juiste data aanpak

Goede tracking is prio #1

Een goede online campagne beheren en optimaliseren is onmogelijk zonder de juiste data. Ons advies is dan ook altijd: zorg eerst dat de tracking van je site optimaal is ingesteld voordat je begint met adverteren. Wij zullen nooit een campagne aanraden als we ook maar enigszins twijfelen aan de wijze waarop de data binnenkomt in Google Analytics. Het begint dan ook allemaal met het inrichten van Google Tag Manager en Google Analytics. Hiermee zijn we verzekerd van 100% accurate data. Pas als dit ingesteld, inclusief alle meetpunten, gaan we kijken of jouw site geschikt voor het inkopen van verkeer via advertenties.

Noem ons eigenwijs, maar hiermee onderscheidt RoQQit zich van de rest. Wij hebben helaas te vaak meegemaakt dat er gestart werd met adverteren terwijl uit data bleek dat de site verre van optimaal presteerde. De campagnes draaiden dus verre van rendabel en was het advertentiebudget eigenlijk over de balk gesmeten. In onze ogen zonde van het geld!

Meer informatie

Maak data actionable

Wat zegt de data?

Google Analytics is een fantastisch tool waarmee je inzicht krijgt hoe je site presteert. Het vergt echter wel de nodige kennis om deze inzichten te krijgen en dit door te vertalen naar actiepunten om bijvoorbeeld de site verbeteren of online campagnes te optimaliseren.

Om dit makkelijker te maken voor onze opdrachtgevers werken we met een visueel aantrekkelijke rapportage die gemaakt is in Google Datastudio. Via deze rapportage heb je op ieder moment van de dag de beschikking over real time data en weet je in een oogopslag hoe je site presteert. 

Meer informatie

Offerte aanvragen

Roqqit Marketing staat voor vindbaarheid.

Neem contact op