Trapleuningspecialist.nl

Trapleuningspecialist.nl

Teus de trapleuningspecialist.nl draait een webshop in stalen en houten op maat gemaakte trapleuningen. In een speelveld met veel aanbieders is het van belang een helder en snel e-commerce platform te hebben.
 
RoQQit heeft geholpen met de lancering van het vernieuwde platform. Lightspeed is het huidige platform. Vanaf de start lancering heeft RoQQit een sturende rol in het verbeteren van de conversie. Dit wordt gedaan in optimalisatie sprints. Wekelijks wordt geanalyseerd waar de kansen en problemen liggen op de shop. Dit heeft geresulteerd in een conversiestijging van 80% tov de oude shop.
 
Daarnaast heeft RoQQit ervoor gekozen om Google Ads flink te herstructureren. In samenspraak met de klant de beste responsive search ads gemaakt. Landingspagina’s geoptimaliseerd en de ruis voor de klant weggehaald. Resultaat. Een huidige conversie van bijna 3% en het einde is zeker niet in zicht!
 
Uiteraard wordt er ook vol focus gelegd op het beter zichtbaar worden in Google. Eerst stappen die gezet zijn zijn optimalisatie van de huidige content en opschonen van backlink profiel. Resultaat, mooie top 3 resultaten op belangrijke termen voor de business van Trapleuningspecialist.nl. 

Neem contact op