Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verhoog herhaalaankopen via marketing automation

Het behouden van je doelgroep

ONZE WERKWIJZE

LEER JE KLANT KENNEN EN FOCUS OP PERSONALISATIE

Het runnen van een webshop is een ingewikkeld spel tussen inkoop en verkoop van producten. Hierbij moet je altijd rekening houden met marges en orderwaarden. Als de gemiddelde orderwaarde laag is, houd je logischerwijs minder marge over en valt het marketingbudget ook lager uit. Door continu verkeer en websitegedrag te analyseren en hierop in te spelen, kun je de gemiddelde orderwaarde verhogen. Ook de klant profiteert hiervan door bijvoorbeeld gratis verzending en gratis goodies te krijgen in de checkout. Dit verzorgen wij door een optimale site beleving te creëren door middel van geoptimaliseerde teksten en een gepersonaliseerd productaanbod.

Het liefst wil je natuurlijk dat je klanten iedere dag iets bij je bestellen. In werkelijkheid moet je rekening houden met het verbruik van bepaalde producten. Als je bijvoorbeeld voeding of supplementen verkoopt, kan een potje zomaar een maand meegaan. In sommige gevallen heb je klanten die slechts één keer een product bestellen, of slechts een paar keer per jaar. Door iedere klant te segmenteren in klantgroepen kunnen we zeer gericht relevante producten aanbieden. We sturen niet alleen aan op herhaalaankopen, maar ook op gerelateerde producten die perfect aansluiten op eerdere aankopen.

Customer Lifetime Value is een belangrijke kpi, het zegt namelijk of jouw klanten fan zijn en vaker terugkeren om producten te bestellen. Maar hoe zorg je voor een goede relatie tussen webshop en klant? Dankzij personalisatie technieken laten we elke klant zich thuis voelen wanneer hij of zijn terugkeert op de webshop. We gaan de klant niet vervelen met producten of categorieën waar hij/zij niet in geïnteresseerd is. Daarnaast passen we de personalisatie toe door de hele keten. Advertenties en e-mails sluiten allemaal perfect aan op de wensen en behoeften van de klant.

Marketing
Strategie

Het begint met een doel

E-Commerce
Strategie

Meer dan alleen KPI's

Concepts &
Branding

Een onderscheidende positionering

Design &
Development

Pixel perfecte technology