Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Online marketing

Meer naamsbekendheid, meer traffic en omzet.

Beter gevonden worden in zoekmachines

Als website eigenaar ben je afhankelijk van je vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Via geoptimaliseerde website content en een technisch perfecte site kun je ervoor zorgen dat je organisch hoge posities krijgt in zoekmachines.

Maar dit soort SEO werkzaamheden hebben een lange adem en soms wil je snel resultaat. In dat geval is het aan te raden om te starten met tekst en eventueel shopping advertenties. RoQQit heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites en het opzetten en beheren van kwalitatieve SEA campagnes. Benieuwd naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op.

Merkbekendheid en -imago verhogen via social media

Social media platformen als Meta, Pinterest en Tiktok zijn perfect om je doelgroep te vinden en aan te spreken met een passende boodschap. Met de juiste strategie verhoog je zo je naamsbekendheid, waar andere performance gedreven campagnes vervolgens van profiteren. RoQQit heeft ruime ervaring in het opzetten van full funnel campagnes en het inzetten van tooling om dé perfecte influencers te vinden. 

Kan jouw merk wel een boost gebruiken?

Haal meer resultaat uit je website bezoekers

Via verschillende kanalen komen er bezoekers op je website en deze doorlopen een lead of sales traject. Maar in de praktijk vertonen de meeste website bezoekers niet het gewenste gedrag en dit kan komen door allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een niet goed werkende zoekfunctie, slechte rangschikking van producten of gerelateerde producten die niet goed aansluiten. Met behulp van website personalisatie tackel je al deze problemen, zonder tientallen uren inzet door je website developer. RoQQit is partner van Clerk.io en zet deze tool in voor diverse succesvolle Nederlandse webshops. 

Wil jij ook de resultaten van je webshop verbeteren?

WAT WE HEBBEN GEDAAN

Cases

XXL Nutrition | Verstevigen van marktpositie door outstream video

Gepersonaliseerde advertenties in Meta en Google Gepersonaliseerde content op de website en email

Alarmsysteemexpert | Full funnel uplift

29% hogere orderwaarde d.m.v slimme aanbevelingen op de webshop

XXL Nutrition | Gepersonaliseerde marketing

Gepersonaliseerde advertenties in Meta en Google Gepersonaliseerde content op de website en email

Natural Spices | Magento2

Ontwikkeling van een unieke identiteit gebaseerd op de herkomst van kruiden

Als Sneaker Reiniger wil ik mijn bedrijf naar een volgend level brengen door niet alleen reinigingsdiensten voor sneakers aan te bieden maar dit uit te breiden naar een professionele webshop met reinigingsproducten en sneaker accessoires. Een spannende reis waarin RoQQit me navigeert naar de volgende bestemming. En dat tot mijn volle tevredenheid want de eerste resultaten mogen er zijn!

Zij hebben mijn Google Shopping ingericht en beheren dit. Daarnaast helpen zij mij met hun grondige en gedegen zoekwoordenanalyse. Hierbij is Ruud Sjollema een toffe sparringspartner en neemt hij mij mee in de nieuwste ontwikkelingen.

Ik hoop dat deze fantastische reis nog verder gaat en laat me hierin ook in toekomst graag door RoQQit begeleiden!
Frank Woltjeer
Eigenaar Sneakersreinigen.nl

Dit is wat we doen.

Marketing
Strategie

Het begint met een doel

E-Commerce
Strategie

Meer dan alleen KPI's

Concepts &
Branding

Een onderscheidende positionering

Design &
Development

Pixel perfecte technology