Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Natural Spices | Magento2

Een Wereld aan Smaak

Natural Spices is een vooruitstrevende speler op de markt van kruiden en specerijen, bekend om zijn kwalitatieve aanbod en innovatieve benadering. Met een geschiedenis van het verbinden van culturen door smaak, breidt het bedrijf zijn bereik en merkidentiteit uit naar een breed publiek van zowel consumenten als zakelijke klanten.

Doelstelling

Herdefiniëring van Natural Spices’ marktpositie, gericht op zowel individuele consumenten als de zakelijke markt, met een hernieuwde merkidentiteit die de diversiteit van smaken en herkomst van producten weerspiegelt.

Bij het benaderen van deze uitdaging heeft ons bureau de rijke diversiteit van kruiden op basis van hun werelddeel ingedeeld, wat een frisse en cultureel bewuste merkidentiteit opleverde. Het integreren van de bedrijfswaarden in het logo versterkte de band met de klant en benadrukte het ethos van het merk.

Oplossing

Een volledige metamorfose van de website werd ondernomen, van de homepage tot productdetailpagina’s (PDP’s), om de vernieuwde merkidentiteit en verbeterde gebruikerservaring te reflecteren. Targeting via sociale media en e-mailcampagnes werden ingezet om de nieuwe positionering en het verhaal van het merk te versterken.

Belangijke elementen

  • Redesign van de website voor een coherente merkervaring.
  • Ontwikkeling van een unieke identiteit gebaseerd op de herkomst van kruiden.
  • Geïntegreerde bedrijfswaarden in alle merkmateriaal, inclusief het logo.
  • Gerichte e-mailmarketing en betaalde sociale media campagnes om zowel B2C als B2B markten te bereiken.

Resultaat

De resultaten reflecteren een succesvolle herpositionering en
versterking van de merkidentiteit. De nieuwe website heeft de
klantinteractie verbeterd en heeft geleid tot een meetbare toename in
engagement en conversies.

Groei

√ Verhoogde betrokkenheid bij de merkidentiteit

√ Verbeterde gebruikerservaring en navigatie op de website

√ Stijging in conversieratio’s en klantacquisitie

√ Versterking van de relatie met zakelijke klanten en verhoging van de B2B-verkoop.

Door consistent de vernieuwde merkidentiteit te gebruiken in alle communicatie en marketinginspanningen, heeft Natural Spices een sterke en onderscheidende plaats in de markt ingenomen. De geïntegreerde aanpak en het doordachte redesign hebben geleid tot een krachtige en samenhangende merkervaring die resoneert bij zowel bestaande als nieuwe klanten.