Over RoQQit

RoQQit is in 2019 opgericht door Ruud Sjollema en Robert Snel. Gezamenlijk hebben we meer dan 20 jaar ervaring in e-commerce en online marketing. Deze ervaring hebben we opgedaan door zowel aan bureau- als klantzijde te werken. Juist vanuit deze ervaring, kwamen we beiden tot inzicht dat veel online bureaus zich alleen focussen op online marketing campagnes en SEO. Zonder te focussen op wat echt belangrijk is: een goed werkend CMS en een goede gebruikerservaring op de website. Wanneer de basis goed is, profiteert de online marketingmix hier uiteindelijk ook van.

Onze visie is dan ook niet om zomaar de starten met Google Ads campagnes, maar eerst te kijken naar de achterliggende techniek en vragen te stellen als: welk ERP pakket gebruik je, hoe is je PIM ingericht, wat zijn voor jou de belangrijkste kpi’s en heb je een gezonde conversieratio op de site?

We geloven dan ook in een full service aanpak en adviseren en begeleiden onze klanten in het volledige online traject. Doordat we een samenwerking hebben met technische partners kunnen we snel en efficiënt antwoord geven op complexe vraagstukken. Meer weten? Neem dan contact op!

Wat doen wij?

We geloven in een full service aanpak en niet zomaar campagnes aanmaken en budget verspillen aan Google en Facebook. Het begint dus allemaal met de basis; ben je eigenlijk wel tevreden met je huidige CMS? Dit kan bijvoorbeeld een WordPress of Magento site zijn. We zien vaak dat klanten een moeilijke relatie hebben met hun webbouwer, of dat er specifieke wensen zijn om door te voeren in het CMS, maar dat dit niet mogelijk is vanwege technische beperkingen. Beide gevallen beperken je in je mogelijkheden en uiteindelijk ook in je bedrijfsresultaat, wat absoluut niet zo hoeft te zijn!

Klinkt bovenstaande je bekend in de oren en ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact op!

Offerte aanvragen

Roqqit Marketing staat voor vindbaarheid.

Neem contact op