Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Webhosting onderhoud & support

Webhosting onderhoud en support door RoQQit

Bij RoQQit zien we het dagelijks: ondernemers en (kleine) bedrijven die kansen laten liggen. Webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders die dagelijks in de weer zijn met websites voor hun klanten maar geen webhosting aanbieden, laat staan dat ze een hosting onderhoudscontract kunnen bieden aan hun klanten.

Dit is wat ons betreft een gemiste kans. Voor een klant is het tenslotte fijn wanneer alle zaken rondom de eigen website ondergebracht kunnen worden bij 1 partner. Iemand die de website bouwt, in de markt zet én onderhoudt. De ingewikkelde techniek achter webhosting weerhoudt de meeste bedrijven echter om dit aan te bieden aan hun klanten.

Managed hosting

Managed (WordPress) webhosting op maat van RoQQit kan daarbij dé oplossing zijn. Wij bieden webhosting en onderhoud aan aan onze klanten zonder dat zij zelf ook maar een seconde bezig hoeven te zijn met de ingewikkelde materie achter hosting en het onderhouden van een website. Een win-win situatie voor alle partijen dus. U heeft alles onder 1 dak zonder zorgen over updates, veiligheid en andere zaken waar u liever niet mee bezig bent. RoQQit helpt u volledig.

Ontzorgen is het motto

Een mode-term misschien, maar wel hét woord dat onze visie omschrijft. Wij weten als geen ander hoe complex de wereld van hosting en website onderhoud is. We hebben het té vaak zien gebeuren dat men zelf aan de slag gaat met dit complexe stukje techniek om vervolgens alsnog bij ons aan te kloppen omdat plots de hele website verwijderd was of omdat privacygevoelige (bedrijfs)informatie op straat is komen te liggen.

Met onze (managed) WordPress webhosting en onderhoudscontracten bent u vrijgesteld van zorgen rondom problemen met de website. Wij dragen als hostingpartij zorg voor het degelijk functioneren van de website en de webhosting. Wij voeren het onderhoud uit en zorgen ervoor dat de website razendsnel én uiterst goed beveiligd blijft.

Wacht dan ook niet nog langer en kies voor RoQQit voor webhosting inclusief een onderhoudscontract. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden rondom webhosting onderhoud met ons te bespreken.