Zoek
Sluit dit zoekvak.

WordPress updaten?

Van een WordPress update is het belangrijk dat deze goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook nog vele WordPress updates van verschillende plugins die u mogelijk gebruikt op uw website. Om dit goed te laten uitvoeren, kunt u RoQQit inschakelen. Wil je meer weten over WordPress update door RoQQit? Lees dan verder.

WordPress updates

WordPress updates komen regelmatig voor. Dankzij deze updates worden bijvoorbeeld veiligheidsproblemen en andere problemen aangepakt waardoor WordPress weer wat beter en veiliger wordt. Het is belangrijk dat de update aan uw WordPress site goed wordt aangepakt. Het kan anders zomaar zijn dat uw website niet meer goed functioneert of u gebruikersdata en bezoekersinformatie verliest. RoQQit zorgt ervoor dat de update van WordPress gecontroleerd wordt uitgevoerd zodat uw website, gebruikersdata en bezoekersinformatie veilig is en blijft. Vooral dit laatste is belangrijke vanwege de privacy wetgeving (AVG).

Zelf WordPress updates uitvoeren?

Bijna iedereen kan met WordPress werken. Pagina’s aanmaken en deze voorzien van tekst en beeld is simpel. In 5 minuten kan uw nieuwe pagina online staan om gevonden te worden. Daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om met hun site bezig te zijn. Als u het ook leuk vindt om systemen bij te houden, kunt u zelf WordPress updates uitvoeren. Het is wel belangrijk om backups te maken en te monitoren op veiligheid en databases te herstellen. Kunt u dit allemaal? Mooi! Wij staan voor u klaar voor de meest technische zaken die u niet zelf kan uitvoeren.

WordPress hosting uitbesteden?

Met onze (managed) WordPress hosting op maat, weet u zeker dat u profiteert van de snelle webhosting en een uptime van 99%. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen en stress zorgen. Bezoekers haken namelijk af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten zetten wanneer dit vaker gebeurt. De beste WordPress hosting in Nederland van RoQQit draait op hele snelle servers met CloudLinux in een virtueel cluster, voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers van de beste WordPress hosting partij worden dag en nacht gemonitord. Hierdoor kunnen wij al snel kleine calamiteiten oplossen voordat dit grote problemen worden. Wanneer u kiest voor WordPress hosting bij RoQQit bent u verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare hostingpartij.

Opslag

Iedere website heeft een klein stukje opslagruimte nodig om op te draaien. Dit wordt webhosting genoemd. U kunt dit goed vergelijken met een fysiek pand. De webhosting is in dat geval de winkelruimte, de website de inventaris. Net als een fysiek pand heeft webhosting onderhoud nodig om optimaal te blijven draaien. En net als dat u bij een fysiek pand een specialist inschakelt om de elektra te regelen, de muren te laten beschilderen of eventuele reparaties te laten doen, is dit ook bij webhosting aangeraden om dit aan een professional over te laten.

Een foutje is tenslotte zo gemaakt en in de ingewikkelde wereld van webhosting kan een klein foutje voor enorm grote problemen zorgen. Het onderhouden van hosting is daarmee een specialistische aangelegenheid en RoQQit weet gelukkig precies van de hoed en de rand.