SEARCH ENGINE ADVERTISING

MEER RESULTAAT
UIT Google & BING

RoQQit is een ervaren bedrijf met een bewezen track record op het gebied van tekst en shopping advertenties in Google en Bing. Dagelijks beheren en optimaliseren we Google en Bing Ads accounts voor diverse klanten. We werken nauw samen met Google en Bing en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die jou kunnen helpen groeien.

Roqqit
Roqqit

Adverteren via search, shopping en Youtube 

MEER KLANTEN EN OMZET & CONTROLE OP BUDGET

Wil jij meer klanten en omzet & controle op budget? Adverteren in BING & Google zorgt ervoor dat je als bedrijf snel resultaat behaalt.

De meest bekende vorm van adverteren in Google is het inzetten van tekstadvertenties. Deze staan bovenaan de zoekresultaten en zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van de organische resultaten. Tekstadvertenties zijn in te zetten voor ieder type website, zijn snel op te zetten en zorgen voor een toename van kwalitatief verkeer naar je website.

Roqqit

Waarom RoQQit

Waar moet je aan denken?

Meer omzet, nieuwe klanten en snel resultaat zonder al te veel moeite. Maar dan moet je wel weten wat je doet.

Het aanmaken van een account kan in principe iedereen. Het strategische deel van adverteren in Google is een stuk ingewikkelder en bepaalt of je de gewenste resultaten boekt of juist misloopt. Hoe kies je de juiste strategie? Welke type keyword moet je kiezen? Hoe zet je het budget optimaal in? Allemaal vragen die wij voor je beantwoorden en waar we je uitgebreid in meenemen.

Adverteren in Google kan met tekstuele advertenties, maar ook met producten. Als je eigenaar bent van een webshop, kun je jouw producten eenvoudig verkopen via Google ShoppingJe hebt simpelweg een feed nodig die je uploadt in het Google Merchant Center en deze koppel je vervolgens aan een campagne in je Google Ads account. Ook hierin adviseren en ondersteunen wij je graag. Lees hier meer over Shopping.

RoQQit SEA team

RoQQit heeft sinds 2005 ervaring met adverteren in Google door middel van Google Ads campagnes. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kunnen daarom efficiënt en voordelig jouw Google Ads account inrichten en beheren.

Doordat adverteren in Google zo eenvoudig is, vergeten veel webshops en adverteerders de kwaliteit van hun feed te verbeteren zodat deze beter inspeelt op het zoekgedrag in Google. RoQQit maakt gebruik van feed management tools en zorgt ervoor dat jouw producten volledig geoptimaliseerd aangeboden worden via Google Shopping.

Hoe werkt RoQQit?

De basis moet op orde zijn voordat we starten met adverteren in Google. Conversie moet gemeten worden. Het conversie percentage moet op niveau zijn. Wij kijken actief mee en sturen op resultaat. 

Met een plan van aanpak kijken we naar de beste mogelijke opzet van de campagne en samen stemmen wij de advertentie content af. 

Aan de hand van afspraken monitoren en optimaliseren wij de campagnes. Met als uiteindelijk doel het draaien van optimaal rendabele campagnes.

Interesse gewekt?

Wil jij ook adverteren in Google en wil je weten wat er voor jouw website mogelijk is op SEA gebied? Neem dan vrijblijvend contact op!

veel gestelde vragen

Hoe KUNNEN WIJ HELPEN?

Hoe krijg ik meer online zichtbaarheid?

Dit is een terechte vraag en eentje waar veel ondernemers mee worstelen.

Hoe je als bedrijf online meer zichtbaar bent, kan zowel makkelijk als moeilijk beantwoord worden. Online zichtbaarheid kun je simpel gezegd onderverdelen in betaalde en gratis zichtbaarheid. Logischerwijs bieden betaalde advertenties, zoals bijvoorbeeld Google Ads, relatief snel resultaat. Je kunt campagnes inrichten en deze op een gewenste resultaat laten draaien, bijvoorbeeld op 10% kosten/ baten als omzet jouw voornaamste doelstelling is. Je kunt als bedrijf echter niet 100% afhankelijk zijn van betaalde advertenties, je moet een gezonde marketingmix hebben.

Hoe zorg ik dat ik de juiste doelgroep bereik?

Tegenwoordig kan iedereen een advertentieaccount aanmaken in Google of Facebook en beginnen met advertenties. In deze systemen kun je verschillende targeting mogelijkheden selecteren om jouw doelgroep te bereiken. Maar bereik je hen ook daadwerkelijk? Platformen als Google en Facebook maken over het algemeen gebruik van hun eigen tracking methodes (third party) en recentelijk ligt deze methode onder het vuur. Steeds meer browsers blokkeren tracking scripts en verwijderen cookies al na één dag. Tegenwoordig is doelgroepinformatie dus verre van accuraat. Het is dan ook verstandig om zo snel mogelijk over te stappen van third party naar first party data. Jouw klantdata zegt namelijk veel meer over het gewenste klantprofiel. En deze data kun je zelf verrijken en inzetten als doelgroep op elk gewenst kanaal. Loyale klanten die al jaren klant zijn en maandelijks orders plaatsen met een hoge orderwaarde wil je misschien wel uitsluiten van betaalde advertenties. Twijfelde websitebezoekers wil je misschien een advertenties tonen waarin service en keuzehulp centraal staan. Of misschien wel een unieke kortingscode? Zorg dat jouw business klaar is voor een wereld zonder third party cookies en kom op de juiste manier in contact met je doelgroep. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met RoQQit.

Hoe stel ik geautomatiseerde email campagnes op?

Email is een perfecte methode om klantenbinding aan te gaan en loyaliteit te vergroten. Veel ondernemers maken gebruik van een ESP zoals Mailchimp, Copernica of Spotler. Met de gratis varianten, zoals van Mailchimp, ben je beperkt tot simpele mails en is het maar de vraag waar jouw data wordt opgeslagen. Met de betaalde ESP’s ben je in staat om geautomatiseerde email campagnes te creëren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende journey: Pieter bezoekt jouw website en krijgt een popup te zien met 15% korting als hij een account aanmaakt. Na registratie krijgt Pieter een mail met daarin een persoonlijke kortingscode. Na drie dagen krijgt Pieter een herinnering dat de kortingscode nog niet verzilverd is en dat doet hij dan ook snel. Tien dagen na aankoop krijgt Pieter een profielverrijkings mail. Als hij wat simpele vragen beantwoord krijgt hij €10 korting op zijn volgende aankoop. Pieter beantwoord dus graag de vragenlijst. Twee weken later krijgt Pieter een gepersonaliseerde mail met daarin producten die aansluiten op zijn vorige aankoop. Hij vindt het fijn om te zien dat alle producten aansluiten op zijn behoefte, dat maakt het een stuk makkelijker om keuzes te maken. Bovenstaande is slechts een simpel voorbeeld, maar geeft wel weer hoe mails automatisch verstuurd kunnen worden. Tegelijkertijd kan deze data ingezet worden als targeting in andere marketing campagnes. Als bijvoorbeeld blijkt dat een klant goed converteert via email dan kan hij/zij uitgesloten worden van paid media. RoQQit beheert en optimaliseert automatisch email campagnes voor uiteenlopende opdrachtgevers. Heb je vragen over het kiezen van de juiste ESP, het creëren van sterke email content of geautomatiseerde email journeys? Neem dan dan vrijblijvend contact met RoQQit.

Hoe krijg ik meer rendement uit mijn campagnes?

Iedere adverteerder wilt natuurlijk een advertentieaccount waarin de kosten maandelijks dalen en de omzet juist toeneemt. Bij RoQQit werken we al sinds 2005 in advertentieaccounts zoals Google Ads en de laatste jaren zien we twee veel voorkomende zaken die het rendement van alle campagnes kunnen bepalen. Accounts die bestaan uit teveel campagnes en onnodig veel keywords en zoekwoordtypen waardoor conversiedata versnipperd raakt. Accounts die volledig meegaan in de automatisch gegenereerde account aanbevelingen, waardoor er onnodig veel budget verspild wordt. Dit is vaak een combinatie van brede keywords en geen uitsluitingen. Bij RoQQit houden we alle ontwikkelingen rondom account rendement in de gaten en houden nauw contact met Google en Facebook. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat we de best mogelijk keuzes maken in jouw account. We staan achter ontwikkelingen rondom automation maar zijn eigenwijs genoeg om soms juist andere keuzes te maken. Ben je benieuwd of er meer rendement valt te behalen uit jouw campagnes? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis account quick scan!

RoQQit Digital

PAKKETTEN

€750

opstart

Per maand

*Wij werken zonder contracten

Zoekwoorden onderzoek

Onbeperkt advertentie- / itemgroepen

Conversie tracking + koppeling Google Analytics

AdCopy

Remarketing Search

Datastudio rapportage

*Inclusief datastudio rapportage

€1100

+ €599 opstart

Per maand

*Wij werken zonder contracten

Zoekwoorden onderzoek

Onbeperkt advertentie- / itemgroepen

Conversie tracking + koppeling Google Analytics

AdCopy

Remarketing Search

Feedmarketing via Channable

*Inclusief datastudio rapportage

€1350

+ €799 opstart

Per maand

*Wij werken zonder contracten

Zoekwoorden onderzoek

Onbeperkt advertentie- / itemgroepen

Conversie tracking + koppeling Google Analytics

AdCopy

Remarketing Search

Feedmarketing via Channable

Creatives voor branding campagnes

*Inclusief datastudio rapportage

Studiecases

Kijk, daar zijn we trots op!

Funneloptimalisatie 17% minder uitval 66% beter resultaat!

MBRC the Ocean

Trapleuningspecialist.nl 80% conversie stijging. Top 3 SEO speler

Trapleuningspecialist.nl

Reviews

WAT KLANTEN OVER ONS Zeggen

Jordi Holthuijsen
Jordi Holthuijsen
Marketing Manager
Read More
RoQQit relieves XXL Nutrition in the field of SEA and SEO. In addition, RoQQit takes a strategic role in the field of website personalization and automated email campaigns. We like that RoQQit always thinks from the perspective of our target group and always takes into account the efficient use of our marketing budget.
Jordi Holthuijsen
Jordi Holthuijsen
Marketing Manager
Read More
RoQQit relieves XXL Nutrition in the field of SEA and SEO. In addition, RoQQit takes a strategic role in the field of website personalization and automated email campaigns. We like that RoQQit always thinks from the perspective of our target group and always takes into account the efficient use of our marketing budget.
Jordi Holthuijsen
Jordi Holthuijsen
Marketing Manager
Read More
RoQQit relieves XXL Nutrition in the field of SEA and SEO. In addition, RoQQit takes a strategic role in the field of website personalization and automated email campaigns. We like that RoQQit always thinks from the perspective of our target group and always takes into account the efficient use of our marketing budget.
Previous
Next

Wil je meer online bereik creëren?

Neem contact met ons op

Inschrijven Diensten

Inschrijven Diensten

Inschrijven Diensten

Inschrijven Diensten