Zoekmachine Marketing

Google is ‘s werelds meest populaire zoekmachine en wordt in Nederland dan ook het meest gebruikt. Een goede paid strategie is belangrijk om de juiste resultaten te behalen. Wat moet je dan allemaal inzetten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Adverteren via Google Ads

Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Gelukkig is het mogelijk om op diverse manieren te adverteren in Google waardoor je als bedrijf snel resultaat behaalt. De meest bekende vorm van adverteren zijn de tekstadvertenties. Deze staan bovenaan de zoekresultaten en zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van de organische resultaten. Tekstadvertenties zijn in te zetten voor ieder type website, zijn snel op te zetten en zorgen voor een toename van kwalitatief verkeer naar je website. RoQQit heeft sinds 2005 ervaring met het opzetten van hoogwaardige Google Ads campagnes. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kunnen daarom efficiënt en voordelig jouw Google Ads account inrichten en beheren.

Meer informatie

Google Shopping

Kies de juiste aanpak

Als je eigenaar bent van een webshop dan kun je jouw producten verkopen via Google Shopping. De meeste webshops in Nederland zijn al actief op die kanaal, wat onder andere komt doordat het eenvoudig is om producten aan te bieden via Google Shopping. Je hebt simpelweg een feed nodig die je uploadt in het Google Merchant Center en deze koppel je vervolgens aan een campagne in je Google Ads account. Klinkt makkelijk toch?

Dit is meteen een veel gemaakte fout. Doordat het zo eenvoudig is, vergeten veel webshops en adverteerders de kwaliteit van de feed te verbeteren zodat deze beter inspeelt op het zoekgedrag in Google. RoQQit maakt gebruik van feedmanagement tools en zorgt ervoor dat jouw producten volledig geoptimaliseerd aangeboden worden via Google Shopping.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Roqqit Marketing staat voor vindbaarheid.

Neem contact op