Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online marketing strategie

Vergroot succes met een goede online marketing strategie

RoQQit, jouw partner voor een online marketing strategie die werkt

RoQQit neemt jouw online marketing serieus. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor een online marketing strategie die werkt. Wij helpen ondernemers bij het maximaliseren van hun online omzet.

De kracht van een sterk online marketing plan ligt in het combineren van kanalen en sturen op juiste KPIs. Een veelzijdige aanpak is essentieel  in de dynamische digitale markt van vandaag.

RoQQit combineert expertises van SEO,SEA, Social Media, E-mail en meer  om ervoor te zorgen dat jouw online potentieel maximaal wordt benut.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om online zichtbaarheid te creëren en je doelgroep te bereiken. Ons team van experts combineert jarenlange ervaring met kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de doelen en behoeften van jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Samen gaan we aan de slag om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint met online marketing of al enige ervaring hebt, bij RoQQit vinden we altijd een passende oplossing.

Ook het RoQQit-effect?

Haal meer resultaat uit je website bezoekers

Via verschillende kanalen komen er bezoekers op je website en deze doorlopen een lead of sales traject. Maar in de praktijk vertonen de meeste website bezoekers niet het gewenste gedrag en dit kan komen door allerlei oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een niet goed werkende zoekfunctie, slechte rangschikking van producten of gerelateerde producten die niet goed aansluiten. Met behulp van website personalisatie tackel je al deze problemen, zonder tientallen uren inzet door je website developer. RoQQit is partner van Clerk.io en zet deze tool in voor diverse succesvolle Nederlandse webshops. 

Wil jij ook de resultaten van je webshop verbeteren?

XXL Nutrition | Verstevigen van marktpositie door outstream video

Gepersonaliseerde advertenties in Meta en Google Gepersonaliseerde content op de website en email

Alarmsysteemexpert | Full funnel uplift

29% hogere orderwaarde d.m.v slimme aanbevelingen op de webshop

XXL Nutrition | Gepersonaliseerde marketing

Gepersonaliseerde advertenties in Meta en Google Gepersonaliseerde content op de website en email

Natural Spices | Magento2

Ontwikkeling van een unieke identiteit gebaseerd op de herkomst van kruiden

Als Sneaker Reiniger wil ik mijn bedrijf naar een volgend level brengen door niet alleen reinigingsdiensten voor sneakers aan te bieden maar dit uit te breiden naar een professionele webshop met reinigingsproducten en sneaker accessoires. Een spannende reis waarin RoQQit me navigeert naar de volgende bestemming. En dat tot mijn volle tevredenheid want de eerste resultaten mogen er zijn! Zij hebben mijn Google Shopping ingericht en beheren dit. Daarnaast helpen zij mij met hun grondige en gedegen zoekwoordenanalyse. Hierbij is Ruud Sjollema een toffe sparringspartner en neemt hij mij mee in de nieuwste ontwikkelingen. Ik hoop dat deze fantastische reis nog verder gaat en laat me hierin ook in toekomst graag door RoQQit begeleiden!
Frank Woltjeer
Eigenaar Sneakersreinigen.nl

Marketing
Strategie

Het begint met een doel

E-Commerce
Strategie

Meer dan alleen KPI's

Concepts &
Branding

Een onderscheidende positionering

Design &
Development

Pixel perfecte technology